Održan završni koncert

Već uobičajeno, Osnovna glazbena škola Metković kraj školske godine obilježila je Završnim koncertom koji je sinoć održan u Galeriji GKS-a Metković. U gotovo dvosatnom programu solo izvedbama predstavilo se 26 učenika, a nastupila su i dva duete, Ansambl gitara, trio gitara te kao iznenađenje večeri puhački kvintet. Nastupio je i Dječji pjevački zbor koji je otpjevao tri pjesme.

Nakon što je okupljene pozdravio ravnatelj Zvonke Kneževića, mladi su glazbenici izveli predviđeni program tijekom kojega su pokazali zavidno znanje svirajući skladbe poznatih skladatelja. Publici se predstavilo i sedmero učenika prvoga razreda koji su, unatoč tremi, kao pravi profesionalci hrabro odsvirali za njih odabrana djela. Publika je sve izvedbe nagradila glasnim pljeskom.

Mlade glazbenika tijekom godine podučavali su: Karmen Stojić, Slađana Knežević, Lara Hrdlička Marčić, Romeo Herceg, Javorko Popović, Marija Berljak, Ankica Dugandžić, Stipan Krmić, Erna Čizmić Rebić, Danijel Begić, Mirko Violić, Josipa Markota i Dragan Gutić.

Fotografije možete pogledati ovdje.

 

preneseno sa www.metkovic.hr

Osnovna glazbena škola Metković © Sva prava pridržana | Hosted by: AVALON