Još jedan velik uspjeh OGŠ Metković

daleki-akordi-2013Osnovna glazbena škola Metković nastavlja nizati vrijedne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima. Nakon što je Antea Filipa Stojić na natjecanju Beogradu osvojila prvu nagrada, a Lovre Laskač to učinio na Državnome natjecanju, u Metković su pristigla čak četiri prva i dva druga mjesta s važnih natjecanja.
Na 18. natjecanju mladih glazbenika Jadrana pod nazivom Daleki akordi, koje je od 25. do 27. travnja održano u Splitu, četvoro mladih glazbenika je u svojim kategorijama osvojilo prve, a jedan drugu nagradu. Prve nagrade osvojili su saksofonisti Filip Kežić, Marko Tot, Antea Filipa Stojić i klarinetist Ivan Fran Stojić. Drugu nagradu osvojio je Mateo Mustapić na trombonu. Filip Kežić se s maksimalnim brojem bodova izborio da sudjeluje i na završnom koncertu na kojemu su nastupili najuspješniji iz svih kategorija. Uspjeh je još veći kada se zna da to natjecanje ima međunarodan karakter.
Uspjeh je postignut i na Omiš guitar festu 2013., održanom 20. travnja, na kojemu je mladi gitarist Toma Ujdur osvojio drugu nagradu.
Čestitamo mladim glazbenicima kao i njihovim nastavnicima Erni Čizmić Rebić, Draganu Gutiću, Mirku Violiću, Javorku Popoviću, Karmen Stojić i Zvonku Kneževiću, koji su ih pripremali za ta natjecanja.

Preuzeto sa www.metkovic.hr

Osnovna glazbena škola Metković © Sva prava pridržana | Hosted by: AVALON