OGŠ Metković započinje sa prijavama za upise u 1.razred u 2023./2024. šk.godini

Poštovani roditelji i draga djeco, budući učenici OGŠ Metković ,

obavještavamo vas kako glazbena škola započinje sa organizacijom upisa u 1. razred osnovne glazbene škole na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, oboa, truba, tuba, rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara i violina. Prvi korak za sve koji se žele upisati je ispunjena prijava za audiciju koja se nalazi na linku ispod teksta. Na njoj imate sve potrebite podatke. Pažljivo ih pročitajte, ispunite prijavu i slijedite ostale upute o terminima i slijedećim koracima do realizacije upisa.

Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem škole, vodeći računa o satnicama nastavnika. U slučaju da se ne popune sva slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Iznimno na puhačka glazbala mogu se upisati i učenici starijih razreda o čemu će odlučiti upisno povjerenstvo. Audicija se održava zbog ograničenog broja upisa, a na audiciji stručno povjerenstvo škole provjerava glazbene sposobnosti kandidata.

Prijava na audiciju za upis u 1.razred osnovne glazbene škole.

Osnovna glazbena škola Metković © Sva prava pridržana | Hosted by: AVALON