Sudjelovanje učenika OGŠ Metković u obilježavanju Dana Dubrovačko-neretvanske županije

Kao i prethodnih godina i ove godine su naši učenici nagrađeni na državnim i međunarodnim natjecanjima sudjelovali u obilježavanju Dana Dubrovačko-neretvanske županije.

Povodom Dana Dubrovačko-neretvanske županije i blagdana njezinog zaštitnika sv. Leopolda Bogdana Mandića dana 11.05.2016. godine u Kazalištu Marina Držića održana je svečana sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije. U kulturno umjetničkom programu nastupili su: klape Kumpanji iz Blata, Ragusa iz Dubrovnika i klapa Sv. Nikola iz Metkovića, Ibrica Jusić, učenica prvog razreda srednje glazbene Umjetničke škole Luke Sorkočevića Nina Zvone, učenik četvrtog razreda Osnovne glazbene škole Metković klarinetist Ivan Fran Stojić.

Na koncertu Dubrovačkog simfonijskog orkestra i mladih umjetnika glazbenih škola s područja županije koji se održao 13.05.2016. godine u Kneževu dvoru kao solisti nastupili su mladi glazbenici: pijanistice Ana Njirić i Paula Jadrušić te učenici naše škole saksofonisti Filip Kežić i Petra Rebac. Orkestrom je dirigirao Austrijski dirigent Christoph Campestrini.

Čestitamo učenicima i njihovim nastavnicima!

Osnovna glazbena škola Metković © Sva prava pridržana | Hosted by: AVALON