UPIS NOVIH UČENIKA U 1. RAZRED OSNOVNE GLAZBENE ŠKOLE

Prijavnica za audiciju – upis u 1. razred
Osnovne glazbene škole Metković u šk. god. 2020. /2021.

Poštovani roditelji i draga djeco,
Zahvaljujemo se na interesu za upis u glazbenu školu. Zbog poznate situacije vezane uz epidemiju bolesti COVID-19 i propisanih mjera zaštite, prijave i upisi u 1. razred osnovne glazbene škole održavat će se elektroničkim putem.

Od 13. svibnja do 3. lipnja 2020.godine moguće je izvršiti prijavu za audiciju – upis u 1. razred osnovne glazbene škole.

Termini održavanja audicije bit će određeni naknadno i o njima ćete biti obavješteni putem naše mrežne stranice i osobno (telefonom ili putem e-pošte). Audicija će biti organizirana u skladu sa trenutno propisanim mjerama zaštite.

Prijava se može izvršiti preko sljedeće poveznice:

https://forms.gle/ASkBct13ncWgZSxVA

O UPISIMA:

Škola organizira upise u 1 . razred na slijedeće instrumente: flauta, klarinet, saksofon, truba, francuski rog,  trombon, glasovir, harmonika, gitara, i violina. Škola će upisivati učenike temeljem broja slobodnih mjesta za učenje pojedinih instrumenata. Broj slobodnih upisnih mjesta utvrđuju pročelnici strukovnih odjela u suradnji s ravnateljem Škole, vodeći računa o satnicama nastavnika.Termine audicija objavit ćemo naknadno na mrežnim stranicama. U slučaju da se ne popuni slobodna mjesta, škola će organizirati jesenski rok za koji će se prijave, audicija i upisi organizirati krajem kolovoza.

Pravo upisa u 1. razred osnovnog glazbenog obrazovanja imaju djeca koja su u pravilu navršila 8 godina života, odnosno završila 2. razred osnovne škole, te postigla povoljan rezultat na audiciji (prijemnom ispitu). Na audiciji stručno povjerenstvo provjerava glazbene sposobnosti kandidata.

Za dodatne informacije i naputke možete se obratiti na adresu:
 

Dobrodošli!

Osnovna glazbena škola Metković © Sva prava pridržana | Hosted by: AVALON